KSTAR inverterek

A KSTAR New Energy Co. a shenzeni tőzsdén jegyzett, 1993-ban alapított KSTAR nagyvállalat megújuló energiás termékek fejlesztésére és gyártására alapított leányvállalata.

A KSTAR inverterek minőségét a kiváló alapanyagok, valamint a gyártás és a termékkezelés során alkalmazott ISO9001, ISO14001, OHSAS180001 minőségirányítási rendszerek bevezetésével garantálja a gyártó. Mivel az alkalmazott alapanyagok jelentősen meghatározzák egy inverter minőségét, ezért a cég csak ellenőrzött minőséget beszállító gyártóktól vásárol. Minden inverter szigorú követelményű teszteken megy át (pl. AST teszt), és minden invertert 10 kulcsfontosságú paraméter alapján is letesztelnek.

A gyártó saját kezében tartja a gyártási folyamat egészét, kezdve az inverter alkatrészek nyomtatott áramkörre ültetésétől a teljes összeszerelésig és tesztelésig. A KSTAR vállalat R&D részlegén magasan képzett, nemzetközi szinten is elismert munkatársakat alkalmaz. A kutatás-fejlesztés részleg létszáma meghaladja a 200 főt, hogy a folyamatos innovációt és az ügyféligényeknek való megfelelést biztosítani tudják. ‎