Kstar New Energy Co

A Kstar New Energy Co a shenzeni tőzsdén jegyzett, 1993-ban alapított Kstar nagyvállalat megújuló energiás termékek fejlesztésére és gyártására alapított leányvállalata.
A Kstar egy dinamikusan fejlődő, stabil és eredményes vállalkozás, azzal a küldetéssel, hogy a zöldenergia termelést és tárolást minél magasabb szintre fejlessze. A cég termékei között a szünetmentes tápegységek (UPS), akkumulátorok és precíziós szerverparki léghűtő berendezések mellett 2009 óta a napelemes inverterek is megtalálhatók.

Az UPS-ek piacán a cég a világon a 7. hellyel büszkélkedhet, évi 35%-ot meghaladó növekedéssel. A Kstar akkumulátoraival a jövőben az általunk forgalmazott szigetüzemű napelemes rendszerekben találkozhatnak majd vásárlóink.

A Kstar ISO 9001, ISO 14001, OHSMS 18001 minősítései mellett számos díjat és elismerést érdemelt ki fejlesztéseivel. Legújabb (Magyarországon még nem engedélyezett!) kétmunkapontos 3-5 kW-os hálózati inverter családjuk például a maga 97,24%-os hatásfokával kategóriájában a legmagasabb Euro hatékonysági értékkel rendelkezik a piacon.

A Kstar inverterek minden igényt le tudnak fedni. A sor az 1,5 – 6 kW-os egyfázisú lakossági inverter családdal kezdődik. Háromfázisú, 5 – 50 kW-os invertereivel a közepes-, míg az 50 – 1260 kW-os modelljeivel a nagy napelem erőművek igényeit képes kielégíteni. A hálózatra visszatápláló modellek mellett a Kstar gyárt még napelemes akkutöltőket illetve szigetüzemű interaktív hibrid-, valamint szélerőművi invertereket is.

Magyarországi piacunkra bejelentésünkkel a lakossági felhasználásra szánt 1,5 – 6 kW-os egyfázisú, hálózatra visszatápláló inverter modelleket vezetjük be. Az Omega KSG inverterekben a funkcionalitás, és hatékonyság egyesül az esztétikummal. A nagyon tetszetős alumínium borítás a legfejlettebb technológiát rejti:

  • kis helyigényű, transzformátor nélküli kivitel
  • kültéri, IP65-ös védettségű ház, alumínium borítással
  • 99%-ot meghaladó munkaponti hatásfok
  • 97%-os maximális hatékonyság
  • felhasználóbarát LCD kijelző
  • opcionális kommunikációs monitorozó egység
  • magyarországi alkatrész és szervizbázis